I FIGHTERS tilbydes der graduering / bælteprøve 1-2 gange årligt.

Nedenstående optagelser er til vejledende brug og uddybninger findes i Dansk Kickboxing Gradueringskompendium, der udleveres i klubben.

Under fremvisning af en form skal samtlige teknikker benævnes.

1. – 7. Form

https://youtu.be/NFVT-S5Uo6U

I FIGHTERS foregår gradueringer ud fra Dansk Kickboxing Gradueringskomtees gradueringskompendium. 

Dansk Kickboxing Gradueringskomité blev i 2018 dannet af Thomas Jensen, Jacob Lange, Bayram Korkmaz og Bjarne Roursgaard.

Dansk Kickboxing Gradueringskomité repræsenterer ikke nogen national eller international organisation, men er åben for dialog med alle.  

Dansk Kickboxing Gradueringskomité afholder gradueringer samt nationalgradueringer indenfor kickboxing. 

HISTORIK 

Thomas Jensen og Bjarne Roursgaard var i 2006 involveret i dannelsen af Dansk Kick- og Thaiboxing Forbunds (DKTF / sidenhen DKF) gradueringskomité og iblandt komiteens første medlemmer. 

Thomas Jensen, Bjarne Roursgaard og Jacob Lange udfærdigede i 2007 DKTF”s gradueringskompendium hvilket vil sige regelsættet / retningslinjerne gældende for samtlige bæltegrader indenfor kickboxing under DKTF i Danmark. 

Jacob Lange og Bayram Korkmaz blev i 2010 også en del af gradueringskomiteen. 

DKTF’s gradueringskompendium blev i 2010, 2013 og 2016 revideret af gradueringskomiteen.

Uvidenhed samt misforståelser omkring hvorledes man definerer gradueringskompendiets retningslinjer i Danmark, betød at Gradueringskomiteen i 2018 trak sig fra samarbejdet med DKF. 

 I forlængelse heraf opstod Dansk Kickboxing Gradueringskomité.

Gradueringskomiteen forfattede et nyt gradueringskompendium med udgangspunkt i det eksisterende.

Det nye gradueringskompendium er i høj grad dannende indenfor kickboxing for alle der vælger at fordybe sig i et dynamisk system, hvor kreativitet er helt centralt.

DANSK KICKBOXING GRADUERINGSKOMITÉ

Thomas Jensen startede med at træne Tao Te Ching Kung fu i 1985 og opretholder idag fortsat et højt niveau som såvel kæmper og teknikker igennem kickboxing, funktionel træning og Crossfit.

Thomas har sideløbende periodisk trænet boksning, Okinawan Shuri-Ryu karate, jiu-jitsu, kenpo karate og muay thai og har selv fra 1986 deltaget i og gennemgået 27 fysiske gradueringer / bælteprøver. 

Thomas har undervist siden 1988 og underviser idag 5 hold i ugen i FIGHTERS, hvor Thomas også er formand. 

Thomas havde sin første kamp i 1986 og har sidenhen haft omkring 175 kampe fordelt på stævner, mesterskaber, landskampe og slutrunder i blandt andet Australien, Jamaica, USA samt adskillige europæiske lande. 

Thomas har blandt andet vundet:

WFMC VM 2019

ISKA VM 2018

WKC VM 2017

WAKO EM 2016

WAKO VM sølv 2015

WAKO EM bronze 2014

WAKO EM 2012

WAKO VM 2011

WKA VM 2007

ISKA EM 2006

WKA VM sølv 2006

WUMA VM 2000

Thomas underviser i idræt i folkeskolen. 

Jacob Lange startede med at træne kampsport i 1991 og er gradueret indenfor såvel Kung fu, kenpo karate og kickboxing. 

Jacob har undervist siden 1998 og underviser idag et børnehold og kamphold i kickboxing. 

Jacob er næstformand i FIGHTERS, uddannet dommer og arbejder som lektor ved Esbjerg Gymnasium.

Bayram Korkmaz startede med at undervise i 1988 og grundlagde i 1991 Chin-Gu, hvor Bayram i dag er formand og cheftræner. 

Bayram er Skandinavisk præsident for ISKA og fungerer som dommer og kampleder indenfor kick- og thaiboxing stævner.

Bjarne Roursgaard var aktiv indenfor kickboxing fra 1994 – 2008 og herunder formand og træner for Aalborg Kickboxing, nu Aalborg Martial Arts samt sidenhen æresgradueret til 4 dan.

Bjarne var aktiv i bestyrelsen for IAKSA-DK (International Amateur Kicboxing Sport Association) og var en af grunddrivkræfterne bag samlingen af det ledende kickboxing forbund i Danmark, IAKSA, WKA (World Kicboxing Association) og WAKO (World Association of Kicboxing Organisations) samt dannelsen af DKTF (Dansk Kick- og Thaiboxing Forbund), nu DKF og optagelsen i DIF.

Bjarne har fungeret som assisterende landstræner og landstræner i IAKSA-DK og var i en årerække Landsholdschef for DKTF landsholdet samt næstformand i forbundet. 

Bjarne startede Danish Open i Aalborg i 1997, under daværende navn Aalborg Open. Stævnet blev omdøbt til Danish Open i forbindelse med dannelsen af DKTF.