kickboxing

Kickboxing er boksetræning, men hvor der stort set bruges lige så meget tid på benteknikker / spark. dennis kickboxing fightersMan starter uanset baggrund på klubbens motions- / begynderhold, hvor vi koncentrerer os om opbygning af form, kondition, styrke, smidighed og teknik.

Træningen er typisk bygget op omkring en let opvarmning, let udstrækning, tekniske øvelser på sandsække, sparkepuder eller plethandsker, maveøvelser, armstrækkere, sjipning, pulstræning og meget mere.

Træniningstider kickboxing begynder/motion: Mandag 18.00 – 19.15 og onsdag 18.00 – 19.00.

Kickboxing Kampholdet
Kampholdet er der, hvor vi bygger videre på den tekniske og fysiske del, der allerede er opnået, men der er stor fokus på kamptræning / sparring.

Når der sparres / kæmpes i klubben tages der som udgangspunkt fuld- og letkontakt kickboxing.

Deltagelse på kickboxing kampholdet kan kun foregå efter aftale med en træner samt imod aflevering af en straffeattest.

Ved deltagelse på kampholdet har man forud erhvervet sig en klub T-shirt, klubbens officielle kampbukser, MMA shorts, tandbeskytter og håndbind.

Målsætninger for deltagere på kickboxing kampholdet.
Det er en af klubbens målsætninger, at det for de yder en ekstra indsats, vil det være realistisk indenfor 1-2 år at få sin første kamp.

Kickboxing kampholdet træner sammen med begynder/motion mandag 18.00 – 19.15, onsdag 18.00 – 19.00 samt torsdag 17.00-18.30.

I FIGHTERS er klubbens trænere i kickboxing uddannede sortbælter med kamperfaring.