2. Dan sort bælte i kickboxing til to Bo og Flora.

Bo Johnsen, 33 år og Florentina Halilaj, 24 år bestod begge i forbindelse med Dansk Kickboxing Forbunds nationalgraduering 2. Dan sort bælte i kickboxing.

Man kan overordnet om en 2. Dan graduering i kickboxing sige, at udøverne / de der skal gradueres, forud for gradueringen skal have forberedt et individuelt og unikt program.

Kriterierne til 2. Dan er blandt andet, at man skal kunne undervise i hele gradueringspensummet til og med 1. Dan sort bælte.

Forud for gradueringen skal man have forberedt, gennemført og ikke mindst reflekteret over en selvvalgt fysik præstation af minimum 60 minutters varighed (eksempelvis deltagelse i et løb).

Man skal have forberedt en Masters (18 minutters stationstræning) der i forbindelse med gradueringen gennemføres og vil danne grundlag for en dialog.

Man skal have forberedt et oplæg omkring et valgfrit emne (eksempelvis ernæring og træningsplanlægning op til en international turnering.

Man skal have forberedt 10 kickboxing kombinationer til undervisningsbrug der modsvarer et erfarent trænerniveau.

Hovedvægten for gradueringen ligger generelt på den kreativitet der må kunne forventes af en der i mange år har trænet og undervist i kickboxing.

Både Flora og Bo har derudover som det kræves, begge undervist på deres egne hold igennem flere år ligesom at de begge har trænet kickboxing i 10-15 år.